Pizza met ei

Standaard

Pizza met ei

pizza met ei

Ingrediënten voor 4 personen

  • pizzadeeg
  • 12 sneetjes bacon
  • 150 gr geraspte kaas
  • 200 gr diepvrieserwtjes
  • 3 eetlepels geconcentreerd tomatenpuree
  • 2 eetlepel olijfolie
  • 1 koffielepel Provençaalse kruiden
  • peper
  • rucola

Prijscategorie : 4 à 5 euro

Bereiding

Verwarm de oven voor op 250°C.

Kook de diepvrieserwtjes beetgaar en laat uitlekken in een zeef.

Verdeel het pizzadeeg in 4 stukken en rol uit.

Meng de geconcentreerde tomatenpuree met 2 eetlepels olijfolie + 1 koffielepel Provençaalse kruiden + peper.

Strijk de pizzabodems in met de tomatenpuree. Verdeel de sneetjes bacon + geraspte kaas over de pizza’s.

Breek op elke pizza 2 eieren.

Bak de pizza’s 10 à 15 minuten in de oven.Werk elke gebakken pizza met ei af met erwtjes en rucola alvorens te serveren.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s