Pasta met spinazie en room

Standaard

IMG_6754.JPG
Pasta met spinazie en room

Ingrediënten voor 4 personen
500 gr tagliatelli of linguine
400 gr diepvriesspinazie zonder room
1 flesje room 20-25cl
1 groentebouillonblokje
2 teentjes knoflook uit de knijper
peper
Prijscategorie : 2 à 3 euro

Bereiding
Laat de spinazie ontdooien, giet over in een zeef en druk het vocht er zo veel mogelijk uit.
Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking.
Doe de room bij de goed uitgelekte spinazie en kruid met een verkruimeld groentebouillonblokje, 2 teentjes knoflook uit de knijper.
Warm de spinazie met room op een zacht vuurtje.
Meng de pasta met spinazie en breng verder op smaak met peper. Klaar!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s