Gebakken Frankfurter worst met groente

Standaard

Gebakken Frankfurter worst met groente

IMG_0216.JPG

Ingrediënten voor 4 personen
2 bokalen Frankfurter worst (totaal uitgelekt gewicht ongeveer 500 gr), in schijfjes gesneden
1 ui, grof gehakt
1 courgette, overlangs gehalveerd en in schijfjes gesneden
1 rode paprika, zaadlijsten verwijderd en in reepjes gesneden
250 gr champignons, gehalveerd
1 groentebouillonblokje
peper
klont boter
Prijscategorie : 4 à 5 euro

Bereiding
Verhit een klont boter in een braadpan en roerbak de schijfjes Frankfurter worst 5 minuten.
Schep met een schuimspaan uit de braadpan en zet aan de kant.
Roerbak de uien en paprika 5 minuten in het braadvet van de schijfjes Frankfurter worst.
Doe er de courgette bij en roerbak nog 5 minuten.
Doe er de champignons en de vooraf gebakken Frankfurter worst bij en kruid met een verkruimeld groentebouillonblokje en peper.
Roerbak verder tot alle groenten gaar zijn.
Tip : giet er 200 ml (light)room bij en laat nog even op het vuur staan tot de room wat ingedikt is.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s