Gevulde pastaschelpen

Standaard

Gevulde pastaschelpen

gevulde pastaschelpen

Ingrediënten voor 4 personen

  • 20 pastaschelpen
  • 300 gr gehakt
  • 3 eetlepels geconcentreerd tomatenpuree
  • olijfolie
  • spaghettikruiden
  • peper of tabasco
  • versgehakte (platte) peterselie

Prijscategorie : 5 à 6 euro

Bereiding

Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking.

Giet de pasta af en laat goed uitlekken.

Verhit olijfolie in een pan en bak het gehakt rul (=roerbakken).

Roer er 2 eetlepels geconcentreerd tomatenpuree door en kruid met spaghettikruiden.

Verdun 1 eetlepel tomatenpuree met 20 cl water. Roer er 2 eetlepels olijfolie door en breng op smaak met peper of tabasco. Warm de saus op een zacht vuurtje.

Vul de pastaschelpen met gehakt.

Verdeel de tomatensaus over 4 borden en leg op elk bord 5 gevulde pastaschelpen.

Werk af met versgehakte (platte) peterselie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s