Tom Ford brengt 50-delige lippenstiften collectie verkrijgbaar 28 november as

Standaard
Tom_ford_Lips__Boys_2
Ontwerper Tom Ford heeft een 50-delige collectie lippenstiften gelanceerd. De collectie, die Lips & Boys is genoemd, is opgedragen aan de mannen in zijn leven.

Dat schrijft Women’s Wear Daily.

Alle lippenstiften uit de gelimiteerde collectie kregen de naam mee van een man die een rol heeft gespeeld in het leven van de ontwerper, als partner, vriend of inspiratie. De lippenstiften zijn kleiner dan het gangbare formaat.

De collectie bestaat uit 36 nieuwe kleuren. Daarnaast zijn er tien tinten uit de Velvet Suede-collectie van Ford en vier uit eerdere collecties. De lippenstiften zijn afzonderlijk of in sets van drie te koop en bevatten soja-extract, murumuru-boter en kamilleolie om de lippen gezond en zacht te houden.

Originele dingen

“We willen bij de top vijf van luxemerken horen”, zegt Ford. “Dat doe je door originele dingen te doen. Een collectie van vijftig minilippenstiften lanceren is nieuw, evenals ze naar mannen vernoemen.”

“Vrouwen hebben tegenwoordig hele kleine tasjes, waar ook hun telefoon, sleutels en portemonnee al in moeten. Een kleine lippenstift is dan erg handig.”

De nieuwe lippenstiften zijn op 28 november één dag te koop in de webwinkel van de ontwerper. Vanaf 26 december zijn ze te koop in de winkels van de ontwerper en in parfumerieën.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s