Glamour Woman of the Year 2014

Standaard

glamour-woman-of-the-year-award-2014-1749-6616

En Mampreneur heeft pers pasjes gekregen voor deze spectaculaire evenement!

Internationale celebrities, check! De perfecte locatie voor een knalfuif, aanwezig! Zes bijzondere awardwinnaars, Yep!

Met trots onthullen we dat op 15 december de allereerste Nederlandse Glamour Woman of the Year-award wordt georganiseerd. Op deze avond in het Amsterdamse Amstel Hotel reikt Glamour als Nederlands grootste modemaandblad zes awards uit.

Hét feest van het jaar
Uiteraard is Glamour’s hoofdredacteur Sanne Groot Koerkamp in haar nopjes over het nieuwe event, waarmee Glamour’s Amerikaanse zus grote successen boekte. “Dit wordt hét feest van het jaar. Een all over glamourous experience met internationale artiesten en fashion minded gasten uit binnen en buitenland. We vieren niet alleen het uitreiken van de Woman of the Year-award, maar ook dat we nog steeds het grootste modemagazine van Nederland zijn.”

Award winnaars
Wie combineert beauty moeiteloos met brains, is fashion forward en hét grote voorbeeld van meer dan 200.000 modeminnende Glamour-lezeressen? De vrouw die tijdens deze speciale avond gehuldigd wordt, is een icoon en ‘beschermvrouw’ van een generatie die zichzelf durft te zijn en dromen durft na te jagen; #generationglamour. Zij straalt – net als Glamour – internationale allure, lef, stijl, ambitie en lust for life uit.

Maar er is meer: Tijdens de spetterende avond worden er vijf awards uitgereikt aan inspirerende, jonge vrouwen die afgelopen jaar in de rubriek #generationglamour een podium kregen. Inmiddels zijn er meer dan tweehonderd vrouwen geportretteerd. Van commerciële ondernemers tot creatieve performers.

Stay tuned voor meer informatie over het grootste modespektakel van het jaar!

Bron: http://www.glamour.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s