Eigen Huis & Tuin is op zoek naar leuke klus- en tuinvrouwen uit Flevoland!

Standaard

campagne poster - klein

Het televisieprogramma Eigen Huis & Tuin van RTL4 is op zoek naar de leukste klus- en tuinvrouwen van Nederland! Op woensdag 10 december komen wij naar Flevoland en zijn daarom op zoek naar vrouwen die het leuk vinden om te klussen of te tuinieren.

Eigen Huis & Tuin gaat komend seizoen op zoek naar de leukste klus- en tuinvrouwen van ons land! Het wordt namelijk wel eens tijd dat vrouwelijk Nederland laat zien hoe handig ze zijn. Sta jij op elk vrij moment in een niet-zo-sexy overall een klusje te klaren? Of zit er elk weekend tuinaarde onder je gelakte nagels? Per provincie mogen alle klussende en tuinierende vrouwen uit Nederland de strijd met elkaar aangaan. Uiteindelijk worden de allerleukste klusvrouw en tuinvrouw beloond met een Praxis kluscheque t.w.v. €10.000,-.

De volgende selectiedag vindt plaats in de provincie Flevoland en we zijn nog hard op zoek naar leuke kandidaten! Past dit helemaal in jouw (zelf gelegde) straatje en ben je in ieder geval op woensdag 10 december beschikbaar? Geef je dan nu op via www.eigenhuisentuin.nl.

EHET - PR

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s