Viva reikt awards uit aan succesvolste jonge vrouwen van Nederland

Standaard
viva
In het The College Hotel in Amsterdam zijn dinsdagavond voor de zevende keer de Viva-Awards uitgereikt.

Beau van Erven Dorens (foto) overhandigde namens weekblad Viva prijzen aan de succesvolste jonge vrouwen van Nederland.

In de acht categorieën Aanstormend Talent, Business, Creatief, Mode, Online, Stoer, Knappe Koppen en Eco konden de vierhonderd vrouwen prijzen in de wacht slepen.

Onder anderen Vivianne Bendermacher van Viva, Sylvana Simons en Marvy Rieder zaten in de vakjury, zo meldt Sanoma in een persbericht.

Aanstormend talent

Fenneke Dam en Astrid Nijssen hebben de Aanstormend Talent gewonnen met hun stichting Vivendi, Sofie Rockland de Business award met haar erotische lifestylemerk 210th en decoratieschilder Lieke Poppelaars ging naar huis met de Creatief award. De jury zag in de commerciële zeewierboerderij van Rebecca Wiering en Jennifer Breaton de meeste Eco-award potentie.

Anne Leferink wint de Knappe Koppen prijs met een nieuwe methode om bot- en kraakbeenweefsel te creëren, Mei Ling Tan en Jantien Herfst winnen in de categorie Mode met hun snelgroeiende bedrijf House of Einstein en Aranka van der Voorden en Christel van der Nol namen de prijs voor Online mee naar huis met hun Fitgirlcode community. Larissa Klaassen wint de Stoer award met een onderzoek waarmee ze symbolen toegankelijk maakt voor blinden.

38 duizend stemmen

Elk jaar selecteert de redactie van Viva vierhonderd succesvolle, inspirerende jonge vrouwen uit twee bronnen: de aanmeldingen die in de loop van het jaar zijn binnengekomen, aangevuld met eigen naspeuringen in de media en op internet. Ruim 38 duizend mensen brachten afgelopen maanden hun stem uit.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s