Tagliatelli met venkel, tomaat en zwarte olijven

Standaard

Tagliatelli met venkel, tomaat en zwarte olijven

Ingrediënten voor 4 personen

  • 500 gr tagliatelli
  • 1 ui, in ringen gesneden
  • 3 venkelknollen, beschadigde delen en stronk verwijderd, in fijne reepjes gesneden
  • 3 el olijfolie
  • 2 tomaten, in blokjes gesneden
  • 2 el ontpitte zwarte olijven, gehalveerd
  • 1/2 kl provençaalse kruiden
  • 1 teentje knoflook uit de knijper
  • peper
  • 50 gr geraspte parmezaan

Prijscategorie : 4 à 5 euro

Bereiding

Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olie en roerbak de uien + reepjes venkel 10 à 15 min. Voeg de blokjes tomaat + olijven + kruiden toe en laat nog 10 min sudderen. Serveer de tagliatelli met de groenten en bestrooi met geraspte parmezaan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s