5 manieren om tegelijk klaar te komen

Standaard

sex-dating-and-relationshi

Tegelijk klaarkomen kan een behoorlijk explosieve ervaring zijn tijdens de sex. Een behoorlijk verbindende ervaring ook nog. Velen streven ernaar, maar in de praktijk is het nog best lastig. Hier lees je vijf manieren om het wel te laten lukken.

Het orgasme van een vrouw is behoorlijk onvoorspelbaar, het klaarkomen an sich al dus laat staan gelijktijdig met een partner. Dat vergt balans, techniek en timing. Bovendien krijgt maar één derde van de vrouwen een orgasme door penetratie, voor de rest is er meer nodig. In bed is het uiteraard allerminst de bedoeling dat het hard werken en teveel nadenken wordt. Dus maak plezier, laat het resultaat los en probeer de volgende technieken.

1. Samen masturberen
Probeer gelijktijdig een orgasme te bereiken door tegelijk te masturberen. Dit werkt over het algemeen het beste als de man zijn tempo wat aanpast aan de vrouw die vaak wat langer nodig heeft.

2. Voorspel voorspel voorspel
Wanneer je gelijktijdig ben klaargekomen door te masturberen kun je dezelfde technieken eens proberen tijdens penetratie. Zorg ervoor dat je beiden goed opgewonden bent door muziek, een opwindende film of voorspel. Hoe dichter je bij een orgasme bent nog voor de penetratie hoe groter de kans dat het samen lukt.

3. Het juiste standje
Vrouw bovenop of zij aan zij, zijn allebei geschikte standjes om tegelijk klaar te komen. Hierbij kun jij namelijk het tempo bepalen en er is alle ruimte voor het stimuleren van de clitoris. Als je denkt dat hij bijna komt, neem een penetratie pauze of ga heel langzaam op en neer. Ondertussen blijft hij jou stimuleren zodat jij er ook klaar voor bent.

4. Meer stimulatie van de clitoris 
Wat extra aandacht voor de clitoris tijdens sex helpt om sneller klaar te komen. Je partner kan zijn vingers gebruiken of jullie kunnen experimenteren met een kleine vibrator. De meeste standjes waarbij hij achterlangs komt zijn hiervoor heel geschikt omdat hij langs je heen kan en de vibrator op de juiste plek kan houden.

5. Ga voor oraal
Standje 69 is niet alleen superintiem, het is ook hét standje waarin beiden gelijktijdig geven en ontvangen en zo het orgasme wat gemakkelijker kunnen timen.

Enne… probeer het seksuele vuurwerk toch een beetje te laten ontstaan. Zonder teveel te sturen of grootse verwachtingen. Het gaat vooral om de reis, niet alleen om de eindbestemming.

Bron: Everyday Health

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s