Klontervrije wimpers in vijf stappen

Standaard

wimpers

Ben jij al jaren aan het oefenen, maar lukt het nog niet om met een klontervrije blik door het leven te wandelen? Maakt niet uit, want wij geven je vijf tips voor een stralende blik, zonder klonters!

1. Doekje

Zie je al klonters op je mascaraborsteltje liggen voordat je de mascara hebt aangebracht? Neem dan het borsteltje af met een papieren doekje. Zo voorkom je dat er klonters op je wimpers terecht komen.

2. Zig zag

Soms komen er, ondanks het doekje, toch nog klonters op je wimpers. Dit kun je voorkomen door korte zig zag bewegingen te maken bij het aanbrengen van je mascara. Zo wordt de klont als het ware verdeeld en krijg jij als resultaat klontervrije wimpers.

3. Oude tandenborstel

Nog steeds klonters op je wimpers? Neem dan een oude tandenborstel en borstel nog eens over je wimpers. De tandenborstel is, in tegenstelling tot het mascaraborsteltje, plat en kan daardoor de klontjes beter verwijderen.

4. Tweede laag

Wil je graag extra opvallende ogen en breng je daardoor een tweede laagje mascara aan, doe dit dan als de eerste laag nog nat is. Als de eerste laag al droog is, is de kans op klontertjes op je wimpers groter.

5. Niet pompen

Als de mascara bijna op is, hebben veel mensen de neiging om te gaan ‘pompen’. Door dit pompen komt er echter lucht bij de mascara, en dat zorgt ervoor dat je mascara vol met klontjes komt te zitten. Niet doen dus!

Bron: JustProud

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s