Blush maar raak!

Standaard

blush-aanbrengen1

Een make-up tool die al stamt uit de middeleeuwen: blush. Het geeft je een lekker kleurtje, maar kan met de juiste technieken ook je gezichtsvorm aanpassen, precies zoals jij dat wilt.

Accentueren

Met blush kun je van alles bereiken. Met een lichte kleur kun je accentueer je en met een donkere kleur kun je  verdoezelen wat jij minder mooi vindt. Het is dus eerst noodzakelijk om je gezichtsvorm te bepalen. Heb jij een rond of juist een lang gezicht?

Ronder

Heb je een smal koppie en zou je liever een wat ronder en voller gezicht willen? Breng dan een blush aan op de koontjes van je wangen. Je vindt je koontjes door te lachen. Als je het overdreven zou doen, zou je dezelfde koontjes krijgen als een clown, wees dus zuinig met de blush.

Langer

Wil je juist een wat langer gezicht? Breng dan de blush onder de jukbeenderen aan zodat deze meer benadrukt worden.  Maak hier geen rondjes, maar werk in verticale ‘strepen’ van je oor richting je mond.

Gezonder

Ben je een beetje bleekjes vandaag? Door blush kun je ook een gezondere uitstraling krijgen. Breng wat bronzing powder (niet te donker) aan op de uitstekende delen van je hoofd. Denk hierbij aan je neus, voorhoofd, kin en jukbeenderen.

Kleuren

Kies de juiste kleur. Lichtroze maakt jeugdig, donkerrood is meestal weggelegd voor wat oudere dames en oranje is mooi voor mensen met een donkere huid.

Kwast

Het is het makkelijkste om de blush aan te brengen met een grote kwast. Breng wat blush aan op de kwast en schudt het vervolgens even heen en weer zodat de overtollige blush er vanaf valt. Breng het vervolgens aan op je koontjes of onder je jukbeenderen.

Gebruik jij blush?

Bron: JustProud
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s