Leukste uitje in de kerstvakantie!

Standaard

winterwonder

Zucht… Vind jij het ook zo vermoeiend om je kind 24/7 te moeten vermaken tijdens de kerstvakantie? De oplossing: het Winter Wonder Park in Duinrell. Het leukste uitje voor je kind én voor jou, want… VIVAmama zorgt voor cocktails!

Wat is er te doen?

In het Winter Wonder Park in Duinrell kunnen je kinderen eindeloos genieten van verschillende attracties en leuke activiteiten. Met het hele gezin kun je aanschuiven bij de familie-knutseltafel, de levende kerststal bezoeken en genieten van een spetterende SBS6 Wintershow met optredens van Do, Ralf Mackenbach, Mylene & Rosanne, Femke Meines en Henny Huisman. Maaaaaar… Je kunt ook papa met de kinderen bij de knutseltafel droppen en zelf een dagje relaxen in het Winter Wonder Park. Wat dacht je van een gezellig kampvuur, goed boek, marshmallows én een (of meer) heerlijke cocktail(s) van VIVAmama? Nog nooit was het zo gemakkelijk om je kids de leukste dag van hun kerstvakantie te bezorgen!

Nog t/m 4 januari 2015 kun je met je koters naar het Winter Wonder Park. Wil je meer informatie? Kijk dan op www.winterwonderpark.nl/

prijs

Bron: Viva

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s