Eddy Zoëy voor FOX op zoek naar de leukste mensen

Standaard

De leukste van ....

Eddy Zoëy voor FOX op zoek naar de leukste mensen

‘De leukste mensen van…’ vanaf 15 januari elke donderdag om 22.00 uur op FOX

Amsterdam, december 2014 – Wanneer willekeurige passanten worden gevraagd waar de leukste mensen binnen Nederland wonen, zullen de meningen sterk verdeeld zijn. Brabanders wonen volgens zichzelf in de leukste provincie, de Zeeuwen en Friezen worden gezien als stug en Twentenaren wijzen naar zichzelf als het aankomt op de echtheid van het ‘leuk zijn’. De enige manier om er dus écht iets zinnigs over te kunnen zeggen, is door dit vraagstuk te onderzoeken. In het nieuwe FOX-programma ‘De Leukste Mensen van…’ trekt Eddy Zoëy steekproefsgewijs de provincie in om een antwoord te kunnen geven op de vraag waar dan toch die leukste mensen van ons land wonen?

In de achtdelige reeks geeft Eddy een unieke kijk op het privéleven van de mensen die gezamenlijk Nederland vormen zoals alleen hij dat kan. Hij trekt erop uit en verblijft per aflevering in een bepaalde provincie om verschillende plaatsen te bezoeken. Tijdens zijn zoektocht vraagt hij aan de inwoners waar de leukste mensen wonen en neemt hij direct de proef op de som. Hij belt spontaan aan om te praten, lachen, eten en slapen bij de leukste mensen van Nederland.

Eddy: “Ik kom er weer achter waarom ik mensen zo leuk vind: omdat ze me verrassen. Altijd weer. Het mooie aan dit programma ‘De Leukste Mensen Van…’, is dat ik geheel geen idee heb waar ik terecht kom, en volledig ben aangewezen op mensen. En dan heb ik het over mensen van alle soorten, die mij en m’n team binnen laten in hun persoonlijke leven, die zich zomaar kwetsbaar op stellen, het gezellig maken met ons, en ons in vertrouwen durven te nemen. En we hebben het zó leuk met al die mensen! Lachsalvo’s te over! Een paar dagen en nachten per week dit programma maken, en ik krijg hernieuwde hoop voor de mensheid!”

Over FOX
FOX is een kwaliteitszender met series, films en sportprogramma’s. Momenteel zijn naast programma’s van eigen bodem zoals Maurits & Mimoun Vragen Om Problemen, Release The Hounds en de samenvattingen van het KNVB bekertoernooi, ook internationale hitseries als The Walking Dead, Da Vinci’s Demons, Storage Wars: Canada, Chicago Fire en House M.D. exclusief op de zender te zien. FOX is voor iedereen met digitale televisie te ontvangen, onder meer bij Ziggo, UPC, Tele2, CanalDigitaal en Caiway op kanaal 11, KPN kanaal 14, Digitenne kanaal 26 en Delta kanaal 13. Voor meer informatie: www.foxtv.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s