Papaya salade met avocado, pijnboompitten en oude geitenkaas

Standaard

Papaya-salade-met-avocado-pijnboompitten-en-oude-geitenkaas

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  1. Was de rucola en verdeel over 2 borden
  2. Snij de papaya doormidden, lepel de pitten eruit en lepel vervolgens het vruchtvlees uit de schil, snij in blokjes
  3. Snij de avocado doormidden tot de pit, lepel de pit eruit, lepel het vruchtvlees eruit en snij in blokjes
  4. Snij de bieslook fijn en meng met de ingrediënten voor de dressing in een schaaltje
  5. Verdeel de papaya- en avocadoblokjes over de rucola
  6. Breek de geitenkaas in stukjes (dit gebeurt misschien al als je de plakjes van het blok schaaft met de kaasschaaf) en verdeel over de salade
  7. Strooi de pijnboompitjes er overheen
  8. Druppel de dressing over de salade
  9. Geniet ervan!

Vind jij deze papaya salade ook zo lekker?

Neem de ingrediënten mee naar je werk en smul daar van deze heerlijke papaya salade! Maak alleen de dressing ’s ochtends en neem in een goed afsluitbaar bakje mee.

Bron: Voedzaam en snel

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s