Culy Food Festival presenteert culinaire line-up

Standaard
Culy-Food-Festival-01
Het online foodmagazine Culy organiseert begin april het eerste Culy Food Festival. Ondertussen is de culinaire line-up bekendgemaakt.

Dat meldt de organisatie woensdag.

Onder de rook van Amsterdam, in Sugarcity (Halfweg) om precies te zijn, wil het eetfestival zich onderscheiden van het grote aanbod van evenementen rondom eten. “We wilden geen standaard foodtruck-festival, maar echt iets unieks opzetten rondom spannende concepten”, vertelt Maartje Nelissen, partner van het festival.

Onder andere het Cereal Killer Cafe uit Londen, Brandt & Levie: The best of the worst, SLOWTAINER en een aparte milk bar zullen van de partij zijn. Na 20.00 transformeert de bar naar een avondconcept met cocktails op basis van de huisgemaakte koffie-likeuren.

Niet alleen eten

Mede-oprichtster Monique van Loon laat aan NU.nl weten dat het festival niet alleen om eten en drinken gaat. “De sfeer wordt stoer en relaxt; laat je pakken en hakken dus thuis, doe liever bij binnenkomst alvast het eerste knoopje van je broek los!”, aldus een enthousiaste Van Loon.

De mede-oprichtster is van plan om het merk Culy groter dan een website te maken. “Zo ‘offline’ ben ik in tijden niet geweest, maar dit is wel een eerste stap om Culy.nl groter te maken”, vervolgt ze.

Kaartjes voor het festival zijn momenteel nog verkrijgbaar.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s