Pasta met gorgonzola

Standaard

pasta-met-gorgonzola_3-4

Ingrediënten

  • 160 g volkoren pasta, ongekookt
  • peper
  • 500 g cocktailtomaatjes
  • 600 g peultjes
  • 80 g gorgonzola
  • 2 eetlepel olijfolie
  • 200 ml groentebouillon
  • 80 g smeltkaas, 20+

Voedingswaarden

Koolhydraten 40 g
Vet 11,6 g
waarvan verzadigd 7,5 g
Eiwit 15 g
Vezels 9 g
Groenten 275 g
Kcal 400
Zout 1,8 g

Ingestuurd door: Weight Watchers

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Aantal personen: 4

Bereiding

Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.

Was de kerstomaten en peultjes. Snijd de peultjes in stukjes en halveer de kerstomaten.

Snijd de gorgonzola klein.

Verhit olie in een pan en stoof de tomaten en peultjes ca. 5 minuten.

Voeg de bouillon toe, laat de gorgonzola en smeltkaas erin smelten en laat 5-8 minuten sudderen.

Giet de pasta af en laat goed uitlekken.

Meng alles door elkaar en verwarm kort.

Breng op smaak met peper en serveer.

Bron: Diabetesfonds

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s