Pasta met broccoli en mozzarella

Standaard

IMG_9585Ingrediënten voor 4 personen

  • 500 gr pasta naar keuze
  • 2 broccoli, in roosjes verdeeld
  • 2 bolletjes mozzarella, geraspt
  • peper en zout
  • 2 el ontpitte zwarte olijven, gehalveerd of in schijfjes
  • 1 flesje room (250 ml)
  • 4 el ketchup + enkele druppels tabasco
  • 20 gr boter

Bereiding

Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking.

Kook de broccoliroosjes 15 min in kokend water. Giet het kookvocht af en laat goed uitlekken.

Breng de room op smaak met peper en zout.

Verwarm de oven voor op 220°C.

Laat de boter smelten in een ovenschotel. Schik hierop de beetgare pasta + broccoliroosjes + zwarte olijven en verdeel hierover de geraspte mozzarella. Overgiet met de gekruide room. Verdeel de ketchup over de schotel.

Zet de schotel 10 à 15 min in de oven (tot de mozzarella gesmolten is).

Eet smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s