ESSENTIËLE OLIËN EN ONZE GEZONDHEID

Standaard

dot

De mens wordt zich steeds meer en meer bewust dat een gezonde levensstijl bijdraagt aan een klachtenvrij lichaam. We eten steeds meer biologisch, vermijden geraffineerde suikers en bewegen hoort bij de dagelijkse invulling van de dag.

Graag willen wij tijdens de workshop iedereen laten kennismaken met 100% natuurlijke essentiële oliën en je laten weten hoe je deze oliën kunt toepassen binnen jouw gezin en huishouden.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Tijdens deze ‘proeverij’ laat ik je kennis maken met 100% essentiële oliën. Je ervaart de geuren, mag ze proeven en hoort hoe de oliën onze gezondheid kunnen ondersteunen. Ik leg uit welke essentiële oliën je kunt gebruiken bij welke klacht(en) en hoe kunt je de oliën dient gebruiken voor het juiste effect en waarom deze oliën mij zo gegrepen hebben.

Na afloop (ongeveer een uur) is er tijd om vragen te stellen en eventueel persoonlijke gezondheidsdoelen te bespreken en evt een biologische sap of smoothie te bestellen.

Ik zal je desgewenst ook persoonlijk adviseren of als je dat liever hebt maken we een afspraak. Alles geheel vrijblijvend en puur informatief. We beloven dat het de moeite waard zal zijn.

Elke deelnemer mag een heerlijk geurende verrassing mee naar huis nemen.

Deze class wordt gegeven door: Carol Williams Natuurgeneeskundig Therapeut, entrepreneur en eigenaresse van Soul Essentials en de alle leukste Air BnB in Almere!

Deze workshop is gratis maar wel graag aanmelden ☺
carol@soul-essentials.nl of bellen met 06-46343922

The Food Press

Globeplein 62, 1334 BW Almere-Buiten, Flevoland, Netherlands

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s