De Mampreneur Awards 2016

Standaard

awards

De eerste Mampreneur Awards zal in oktober/november 2016 gehouden worden. Alle informatie hieromtrent worden in de komende maanden bekend gemaakt. Hier alvast de categorieen waar je je voor kan opgeven.

1. De Grote Winnares
2. Financiële Kennis
3. Internet Kennis
4. Meeste stemmen Winnares
5. Mampreneur – Leverancier
6. PR Kennis
7. Maatschappelijk Werk

8. Vonk – De Vonk Award staat open voor bedrijven gelanceerd op of na 01 oktober 2014. We zijn op zoek naar iemand die een grote impact in de kortste tijd heeft gemaakt.

9. Online – De Online Award is open voor bedrijven die online actief zijn. We zijn op zoek naar iemand wiens website visueel aantrekkelijk, eenvoudig te gebruiken is, met goede producten en die kan bewijzen dat online verkoop een grote investering is voor elk bedrijf.

10. Pijler – De Pijler Business Award staat open voor bedrijven die anderen ondersteunen op een bepaalde manier, zij het business to business services, of ondersteunende diensten aan het publiek. We zijn op zoek naar iemand die toegankelijke, betaalbare diensten en een fantastische support systeem biedt aan anderen.

11. Groei – De Groei Award staat open voor bedrijven die hoge groei kunnen aantonen. Onze jury zal op zoek gaan naar bedrijven die de trend hebben getrotseerd tijdens de recessie en uitgebreid hun markt, assortiment, bedrijfsgrootte of iets anders waarvan je de buitengewone groei kan aantonen.

12. Bereik – De Bereik Award staat open voor bedrijven die handelen op een internationale basis. Zoals het verkopen aan consumenten online, de uitvoer van goederen naar andere landen of andere manieren buiten Nederland.

13. Kampioen – De Kampioen Award is een prijs open voor goede doelen en organisaties zonder winstoogmerk die zich inzetten voor het welzijn van anderen. We willen weten hoe uw organisatie  anderen heeft geholpen, aangemoedigd of hulp heeft geboden. We weten dat er een aantal fantastische goede doelen zijn!

14. Moed – De Moed Award staat open voor hen die door een buitengewone reis zijn geweest om tot hun zakelijk succes te komen. We weten dat er tal van ondernemers zijn die in de uitoefening van hun dromen naar hel zijn geweest en weer terug en nu is het tijd dat je de erkenning krijgt die je verdient.

15. Betrokken – De Betrokken Award staat open voor bedrijven die in nauw contact werken met haar klanten. We zijn op zoek naar een gedreven persoon waarvan de werkzaamheden is gebaseerd op interactie met anderen als een integraal onderdeel van het werk dat ze doet.

16. Uniek – De Uniek Award staat open voor degenen die een uniek bedrijf of dienst hebben gemaakt. Hebt je een gat in de markt weten te spotten en een manier gevonden om hem te vullen? Dan is dit de categorie voor jou.

17. Produkt –  Hier staat de Produkt Award voor. Enkele van de meest verbazingwekkende producten worden uitgevonden door de ouders. We zijn op zoek naar producten die een probleem oplossen, innovatief of gewoon een fantastische variant op een bestaand idee!

18. Blogger – De Blog Award zegt het al, de meest gelezen en besproken Blogger, die zal deze award in ontvangst nemen.

19. Vlogger – De Vlog Award is voor de beste vlogger, dus vlogger mama’s of vrouwen meldt jullie aan voor deze categorie!

20. Inspiratie – Dit is een award die alle genomineerden op de shortlist naar voren zal worden gebracht om te winnen. We zijn op zoek naar de meest inspirerende en verbazingwekkende Mampreneur die bedrijven inspireert, om meer Mampreners te helpen een bedrijf op te starten in het bedrijfsleven en een inspiratie is voor elke ouder in Nederland.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s