sandhya

Hallo allemaal en welkom op de blog van Mampreneur. Een blog voor ondernemende vrouwen en moeders, met een eigen onderneming. Ik zal beginnen met mezelf voor te stellen. Mijn naam is Sandhya Baidjoe, moeder van 4 kinderen van 21, 17, 12 en 8 jaar en heb jarenlang mijn eigenondernemingen gehad. Ik ben weduwe geworden toen ik 40 was in 2008 en stond er plotseling alleen voor met 4 kinderen. Maar ik heb nu sinds ruim anderhalf jaar een hele lieve vriend met een autistische zoon van 10 jaar. De kinderen kunnen het goed overweg met elkaar vinden en ook met mijn vriend. In de afgelopen jaren heb ik geleerd wat plannen is, veel ervaringen opgedaan op breed vlak en deze wil ik ook met jullie delen en ik hoop dat jullie ook jullie ervaringen met ons wilt delen, want je bent nooit uitgeleerd is mijn motto, iedere dag leer je er weer wat nieuws bij.

Mijn ondernemingen zijn oa geweest schoonmaakbedrijf/uitzendbureau, mijn klanten waren oa Hilton Hotel Schiphol, vele Golden Tulip hotels in Nederland, Kasteel de Hooge Vuursche en nog veel meer. De klanten had ik zelf gerecruit, helaas bestaat dit bedrijf niet meer door introductie oa de Euro.

In 2005 ben ik Pari-International gestart, een internationaal modellen -en casting agency. Ik heb toen mijn eigen tijdschrijft gehad ism Adlabs (grootste bioscoopketen in India), distribiteur geweest van Asiana Europa (grootste Indiase bruidtijdschrift), agent voor B4U Europe (grootste Bollywoodzender van de wereld). In 2009 zocht een van de acteurs, Arfi Lamba, van Slumdog Milionaire om hem te vertegenwoordigen tijdens het Cannes Film festival. Hierdoor is mijn netwerk nog groter geworden en heb ik gewerkt met filmdirector Jazz Virk (oa bekend van zijn clips voor Nelly Furtado, Enrique Iglesias enz.) ben ook agent geweest voor verschillende modelabels in Engeland. In 2011 ben ik geinterviewd voor World Fashion tv in Lausanne, Zwitserland en hebben mijn modellen in 2010 en 2011 tijdens het filmfestival van Cannes in hotel Oxygene gewerkt voor Playboy, Hugh Hefner.

Op 01 oktober 2014 ben ik Mampreneur gestart en ik moet zeggen ben heel blij met de respons hiervoor. Ik ben Mampreneur gestart omdat niks kon vinden zoals tips, netwerken enz voor moeders met een eigen bedrijf.
Ik zou zeggen veel leesplezier, motivatie en inspiratie en blijf mailen of bellen als je iets wilt weten of vragen of iets toe te voegen hebt.

Sandhya Baidjoe / Eigenaar / Oprichster

Mampreneur is onderdeel van Roma Business Solutions

(C) 2016 Alle rechten voorbehouden / KvK nr.: 61990361

mampreneur.wordpress.com/

https://www.facebook.com/mampreneur

https://twitter.com/MamPreneur1

https://plus.google.com/u/0/116528585407932040906/about

https://www.linkedin.com/groups/Mampreneur

PS: voor vragen of tips kunnen jullie mij e-mailen: mampreneur01@gmail.com

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s