mom-pruh-nur-definition
Jouw doelgroep is (ook) zelfstandige moeders? Jij hebt deze moeders iets te bieden, bijvoorbeeld ondersteuning op hun weg naar of terug naar zelfstandigheid? Dan kan je dit doen door samen te werken met ons!

Mampreneur is een uniek platform in de Nederlands talige landen, als het om de combinatie van moederschap en ondernemerschap gaat. Mampreneurs redeneren anders, met verschillende veronderstellingen, verwachtingen en doelstellingen. Ons motto is daarom bewust van ‘met weinig veel bereiken’, dat wil zeggen wij Mampreneurs ondersteunen hierbij, om voor hen een passende weg te vinden. Een manier om tijd, geld en energie te besparen.

Mampreneur staat ​​open voor samenwerking, die het netwerk, bewustzijn en bereik vergroot. Hier zijn enkele ideeën voor mogelijke samenwerking:

(Gast)spreker(s): Je bent op zoek naar een Mampreneur gastspreker – voor een conferentie of een expert op alle vragen rond het thema Mammpreneurs? Als oprichter van Mampreneur ben ik blij om persoonlijk te helpen of te bemiddelen met een spreker uit Mampreneurs netwerk.

Beurzen / Evenementen / workshops: Jij organiseert een spannende gebeurtenis, een spannende tentoonstelling (offline of online) of een inspirende workshop, die vooral gericht is op zelfstandige vrouwen of moeders?

Promoties / Mentor programma: Jij biedt een promotie of een mentoring programma aan, dat met name van belang is voor vrouwen en Mampreneurs?

Sponsoring: Je hebt een bedrijf of een onderneming, die moeders op hun weg terug als zelfstandige, actief wilt ondersteunen? Dan kijken we er enorm naar uit, als je bv. de Mampreneurs Club (netwerkbijeenkomsten) steunt. Deze zullen binnenkort van start gaan.

Netwerk: Jij hebt een kleine of grote zakelijke vrouwen of moeder netwerk waarbij het ook om zaken gaat zoals onafhankelijkheid, zelfontplooiing, carrière en verzoening?

Media Partnership: Je hebt een online platform, een blog, een printmedium die relevant zijn voor Mampreneurs (gelieve geen babyvoeding, kinderspeelgoed, vermagering pillen, enz.) zodat we samen ons assortiment kunnen uitbreiden met elkaar?

Donaties: Mampreneur wordt voor 100% gefinancierd door de oprichtster Sandhya Baidjoe. Daarom zijn we te allen tijde blij met kleine of grote donaties, zodat we nog meer moeders kunnen helpen. Ondersteun Mampreneurs door hen te helpen met een door hen volledig onderschatte bron aan te boren en zodat (hoog) gekwalificeerde moeders kunnen zorgen voor een nieuwe economie!

Jouw idee: Heb je andere ideeen die hierboven niet vermeld zijn om Mampreneur te ondersteunen en bekender te maken?

Mampreneur kijkt ernaar uit om een bericht van jou te ontvangen of om wat van je te horen!
Mailen kan naar mampreneur01@gmail.com
Bellen: +31 (0)6 84 85 23 49